Referenties

115 resultaten gevonden

1
2
3
4
5
10
Verhuurd - Duplex - Moerkerke

Moerkerke

Vissersstraat 60 / 1

Indeling; Gemeenschappelijke inkom, trap naar 1° verdieping, private inkom, aparte ruime keuken, aparte badkamer met ligbad en toilet, living en eetplaats, aparte ruime slaapkamer, trap naar 2° verdieping, berging met aardgasketel, ruime zolderkamer. Het betreft een praktisch appartement in het centrum van Moerkerke.

Verhuurd
93 m² 2 1 Ja
Verhuurd - Woning - Moerkerke

Moerkerke

Vissersstraat 60 / 1

Deze woning bestaat uit twee woongelegenheden, waarvan het gelijkvloersgedeelte te huur is. Indeling; Gemeenschappelijke inkom, living/eetplaats, aansluitend aan de living bevindt zich de enige slaapkamer, aansluitend aan de living bevindt zich ook de bijkeuken/polyvalente ruimte en de aparte keuken, badkamer met ligbad en enkelvoudige wastafel, apart toilet. Er is ook een ruime droge kelder aanwezig en een garage . Achteraan de woning is er een grote tuin beschikbaar. Deze is volledig privaat, dus niet gemeenschappelijk. De tuin is te …

Verhuurd
105 m² 1 1 Ja
Verhuurd - Benedenwoning - Knesselare

Knesselare

Kloosterstraat 62 / B

Het appartement bevat 2 slaapkamers. Aansluitend aan het appartement is er een tuin aanwezig met bijhorend tuinhuis. Een aparte garagebox zit in deze huurprijs vervat.

Verhuurd
124 m² 2 1 Ja
Verhuurd - Appartement - Oedelem

Oedelem

N. Fonteynestraat 1 - G

Dit appartement is gelegen op de 1°verdieping. Indeling: inkom, grote slaapkamer, kleinere slaapkamer, badkamer met inloopdouche, ruime leefruimte met ingerichte open keuken, aansluitende berging. In de huurprijs zit er ook een ondergrondse staanplaats + private berging vervat! (20€/maand syndickosten)

Verhuurd
63 m² 2 Ja
Verhuurd - Benedenwoning - Oedelem

Oedelem

N. Fonteynestraat 1 - L

Alles in het appartement in op het gelijkvloers. Het betreft een compact maar praktisch appartement. Totale oppervlakte: 70m² Indeling: inkom, grote slaapkamer, kleinere slaapkamer, badkamer met inloopdouche, ruime leefruimte met ingerichte open keuken, aansluitend aan living/eetplaats is er een terras voorzien. In de huurprijs zit er ook een ondergrondse staanplaats + private berging vervat!

Verhuurd
70 m² 2 1 Ja
Verhuurd - Appartement - Assebroek

Assebroek

Astridlaan 406 / 2

Dit appartement is rustig gelegen nabij alle voorzieningen, winkels, bakker, openbaar vervoer, scholen,... Indeling appartement: Inkom, living/eetplaats, aparte keuken, apart toilet, aparte badkamer, 2 slaapkamers, zonnig terras achteraan het app. Het appartement werd recentelijk geschilderd en behangen! In de huurprijs zit de huur van de garage inbegrepen. Gemeenschappelijke kosten: 100,00 euro.

Verhuurd
120 m² 2 1 Ja
Verhuurd - Woning - Oedelem

Oedelem

Tinhoutstraat 158 - a

Deze gezellige woning bevat een een zongerichte diepe tuin. De indeling van de woning is als volgt: Inkom, apart toilet, garage met gang naar tuin, living/eetplaats, open keuken (volledig ingericht), schuifraam naar aangelegd terras en diepe tuin. Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad voorzien van een douchescherm. Prijs - kwaliteit is zeer goed!

Verhuurd
Verhuurd - Duplex - Adegem

Adegem

Adegem Dorp 81 - 1 / 1

Dit appartement werd opgericht in 2011 en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Voor dit appartement is er een aparte ingang ... geen gemeenschappelijke delen! Indeling appartement: 1° verdieping: Inkom, apart toilet, ruime leefruimte met open keuken, aanpalend terras. Aparte gang met voorziening wasmachine en droogkast. 2° verdieping: 2 slaapkamers, badkamer met douchekamer. Het betreft een energiezuinig appartement met veel lichtinval.

Verhuurd
2 1
Verhuurd - Benedenwoning - Assebroek

Assebroek

Maaike Kerrebroeckstraat 4 / 001

Het appartement maakt deel uit van een hele nieuwe site te Assebroek, dit net naast het Bloso-sportcentrum 'Julien Saelens'. Deze woonst is gelegen nabij de ring van Brugge maar het is er zeer rustig wonen! Het appartementsgebouw is recent opgericht en voldoet aan de energienormen, E-peil van 55. Indeling appartement: Inkom, ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche, living, open ingerichte keuken, berging. Zeer geschikt voor starters, alleenstaanden, ouderen die geen trappen meer wensen te nemen, ..... Gemeenschappelijke koste …

Verhuurd
1 1
Verhuurd - Woning - Beernem

Beernem

Sint-Jorisstraat 83

Deze huurwoning werd recentelijk gerenoveerd. Indeling woning: Inkom, slaapkamer/bureel, living, aparte ruime keuken, kelder, toilet, trap naar 1° verdieping, 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douchecabine.

Verhuurd
4 1
Verhuurd - Loft - Beernem

Beernem

Parkstraat 102 / 101

Deze loft bevindt zich boven een optiekwinkel. De inkom is achteraan de winkel met een vaste trap naar de 1ste verdieping. Indeling van deze loft: Inkom, apart toilet, berging, leefruimte/living, open keuken, badkamer met jacuzzi en douchecel, 2 slaapkamers. Een vaste trap naar de bovenste ruimte/derde slaapkamer. De garage op het gelijkvloers is gemeenschappelijk en is te gebruiken als bergruimte. De achterliggende tuin is ter beschikking van de huurders. Een auto staanplaats is voorzien.

Verhuurd
3 1
Verhuurd - Appartement - Knesselare

Knesselare

Veldstraat 3 / 204

Het betreft een volledig afgewerkt en energiezuinig appartement op de 2° verdieping. Indeling: Inkom, apart toilet, living/eetplaats met balkon, volledig ingerichte open keuken met balkon, gang naar 2 slaapkamers, badkamer, berging en apart toilet. Alle ramen in het appartement zijn voorzien van zonnewering/verduisteringsgordijn. Dit recent appartement is gelegen in het centrum van Knesselare, nabij alle voorzieningen. Achteraan het appartementsgebouw is er een grote private parking aanwezig met een voorbehouden staanplaats. Men ka …

Verhuurd
86 m² 2 1
1
2
3
4
5
10
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vanpoucke vastgoed