84 resultaten gevonden

1
2
3
4
5
6
7
Verhuurd - Woning - Beernem

Beernem

Sint-Jorisstraat 83

Deze huurwoning werd recentelijk gerenoveerd. Indeling woning: Inkom, slaapkamer/bureel, living, aparte ruime keuken, kelder, toilet, trap naar 1° verdieping, 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douchecabine.

Verhuurd
4 1
Verkocht - Grond - Sint-Joris

Sint-Joris

Galgeveld 52 - +

Dit perceel bouwgrond is gelegen in een verkaveling van 2 loten. Het betreft een perceel voor het oprichten van een halfopen woning. Totale oppervlakte: 451m² Zongerichte tuin 2 volwaardige bouwlagen mogelijk! Geen bouwverplichting!

Verkocht
280 m²
Verkocht - Grond - Sint-Joris

Sint-Joris

Vaart Zuid 45 - +

Het betreft een perceel bouwgrond in een goedgekeurde kavel te Beernem. Dit voor het oprichten van een halfopen woning. De zonoriëntatie van dit perceel grond is goed (Zuid-Oost gericht). Het is gelegen langs een rustige weg, met een open zicht naar het kanaal. Totale oppervlakte: 335m².

Verkocht
115 m²
Verhuurd - Woning - Beernem

Beernem

Wellingstraat 7

Deze woning werd in 2012 grotendeels gerenoveerd. (Zadeldak, nieuwe ramen, nieuwe elektriciteit, verwarming,...) Alle gerenoveerde ruimtes werden afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen. De keuken, apart toilet en buitenberging werden dit jaar (2017) volledig gerenoveerd. Indeling gelijkvloers: Inkom, living/eetplaats, ingerichte nieuwe keuken, apart toilet, veranda. Indeling 1° verdieping: badkamer met ligbad en regendouche, slaapkamer, apart toilet, bureel Indeling 2° verdieping: grote slaapkamer met aansluitende technische ruimt …

Verhuurd
102 m² 2 1
Verkocht - Grond - Beernem

Beernem

Zuiddammestraat 9

Dit groot perceel bouwgrond is niet gelegen in een bestaande verkaveling. Er zijn dus geen verkavelingsvoorschriften of dergelijke van toepassing. Hierdoor is er veel bouwvrijheid! Er is een recent opmetingsplan aanwezig, opgemaakt door een landmeter-expert! De totale oppervlakte bedraagt 1.004 m² volgens het opmetingsplan. (100% accuraat) Perceelbreedte: minimum 15,27m en maximaal 26,75m Perceeldiepte: 50,17m De vierkante meter prijs: 189€/m²

Verkocht
Verkocht - Woning - Beernem

Beernem

Wellingstraat 134

Ondanks het landelijk karakter van deze woning, zijn alle voorzieningen op korte afstand. Deze alleenstaande woning bevat grote ruimtes, waaronder 4 grote slaapkamers. Hierdoor is er heel veel mogelijk bij de noodzakelijke renovatiewerken. Indeling gelijkvloers: inkom, bureel/SLK, living en eetkamer, aparte keuken, koele berging Indeling 1° verdieping: 3 grote slaapkamers, badkamer (basis) en berging Zolderruimte. Achter de woning bevindt zich een garage en een groot tuinhuis (vergunning aanwezig). Het perceel heeft een oppervla …

Verkocht
184 m² 4 1 Ja
Verkocht - Grond - Sint-Joris

Sint-Joris

Citroenstraat 0

Het perceel is gelegen in een goedgekeurde verkaveling te Sint-Joris. Het betreft lot 2. De totale oppervlakte bedraagt 651m². Perceelbreedte: 12,86m Perceeldiepte: 37,83 m Op dit lot mag er een halfopen woning opgetrokken worden, aangebouwd aan de woning op lot 1. Het perceel ZUID - OOST GERICHT! Prijs : 223 euro/m²

Verkocht
Verkocht - Woning - Beernem

Beernem

Scherpestraat 31

Rondom deze woning is er een ruime tuin en verschillende tuinbergingen aanwezig. De woning is nabij het centrum van Beernem gelegen, maar bevat een zeer landelijk karakter. Indeling als volgt: Inkom, apart toilet, ruime living/eetplaats, aparte keuken, veranda, toegang naar ondergrondse kelder en wasplaats. Boven de garage bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een badkamer.

Verkocht
175 m² 2 1 Ja
Verhuurd - Loft - Beernem

Beernem

Parkstraat 102 / 101

Deze loft bevindt zich boven een optiekwinkel. De inkom is achteraan de winkel met een vaste trap naar de 1ste verdieping. Indeling van deze loft: Inkom, apart toilet, berging, leefruimte/living, open keuken, badkamer met jacuzzi en douchecel, 2 slaapkamers. Een vaste trap naar de bovenste ruimte/derde slaapkamer. De garage op het gelijkvloers is gemeenschappelijk en is te gebruiken als bergruimte. De achterliggende tuin is ter beschikking van de huurders. Een auto staanplaats is voorzien.

Verhuurd
3 1
Verhuurd - Woning - Oedelem

Oedelem

Tinhoutstraat 158 - a

Deze gezellige woning bevat een een zongerichte diepe tuin. De indeling van de woning is als volgt: Inkom, apart toilet, garage met gang naar tuin, living/eetplaats, open keuken (volledig ingericht), schuifraam naar aangelegd terras en diepe tuin. Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad voorzien van een douchescherm. Prijs - kwaliteit is zeer goed!

Verhuurd
Verhuurd - Woning - Sint-Joris

Sint-Joris

Lattenklieversstraat 119

De indeling van deze huurwoning is als volgt: Inkom, living/eetplaats, aparte keuken, droge kelder, wasplaats, apart toilet, berging en garage. 1° verdieping: 3 slaapkamers, berging, badkamer, vaste trap naar zolder. De woning is te verwarmen door individuele elektrische accumulatie (dag- en nachttarief). De woning is voorzien van dubbel glas, de zolder zal bij datum van verhuring geïsoleerd zijn. Deze halfopen woning bevat een diepe tuin met landelijk zicht.

Verhuurd
3 1 Ja
Verhuurd - Duplex - Beernem

Beernem

Bloemendalestraat 34 / 101

Het betreft een duplex in een recent gerenoveerde woning 1° verdieping: Inkom, apart toilet, living/eetplaats met aansluitend groot terras, open keuken, ruime slaapkamer. 2° verdieping: Badkamer, 2 slaapkamers en valluik naar zolder. Energiezuinig app.( EPC 169 kWh/m²). Tuinberging zit ook in de huurprijs inbegrepen.

Verhuurd
3
1
2
3
4
5
6
7
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Vanpoucke vastgoed