Referenties

97 resultaten gevonden

1
2
3
4
5
9
Verkocht - Grond - Oedelem

Oedelem

Tinhoutstraat 84

Dit perceel bouwgrond is gelegen in een goedgekeurde verkaveling van 4 loten! Het betreft een perceel voor het oprichten van een halfopen woning. Totale oppervlakte: 588 m² Prijs/m² : 200,00 €/m² Zongerichte tuin Geen bouwverplichting! Met zicht op achterliggende weides! Vlotte bereikbaarheid toch is het er rustig wonen!

Verkocht
135 m²
Verkocht - Grond - Oedelem

Oedelem

Tinhoutstraat 84

Dit perceel bouwgrond is gelegen in een goedgekeurde verkaveling van 4 loten! Het betreft een perceel voor het oprichten van een halfopen woning. Totale oppervlakte: 589 m² Prijs/m² : 210,00 €/m² Zongerichte tuin Geen bouwverplichting! Met zicht op achterliggende weides! Vlotte bereikbaarheid toch is het er rustig wonen!

Verkocht
135 m²
Verkocht - Grond - Sint-Joris

Sint-Joris

Galgeveld 52 - +

Dit perceel bouwgrond is gelegen in een verkaveling van 2 loten. Het betreft een perceel voor het oprichten van een halfopen woning. Totale oppervlakte: 516 m² Zongerichte tuin 2 volwaardige bouwlagen mogelijk! Geen bouwverplichting!

Verkocht
314 m²
Verhuurd - Appartement - Oedelem

Oedelem

N. Fonteynestraat 1 - G

Dit appartement is gelegen op de 1°verdieping. Indeling: inkom, grote slaapkamer, kleinere slaapkamer, badkamer met inloopdouche, ruime leefruimte met ingerichte open keuken, aansluitende berging. In de huurprijs zit er ook een ondergrondse staanplaats + private berging vervat! (20€/maand syndickosten)

Verhuurd
63 m² 2 Ja
Verhuurd - Benedenwoning - Beernem

Beernem

Bloemendalestraat 34 / 001

Het betreft een gelijkvloersappartement in een recent gerenoveerde woning Indeling: Inkom, apart toilet, ruime garage, badkamer, ruime slaapkamer, living/eetplaats met open keuken, kelder, groot terras en bijhorende aangelegde tuin.

Verhuurd
1 Ja
Verhuurd - Benedenwoning - Oedelem

Oedelem

N. Fonteynestraat 1 - L

Alles in het appartement in op het gelijkvloers. Het betreft een compact maar praktisch appartement. Totale oppervlakte: 70m² Indeling: inkom, grote slaapkamer, kleinere slaapkamer, badkamer met inloopdouche, ruime leefruimte met ingerichte open keuken, aansluitend aan living/eetplaats is er een terras voorzien. In de huurprijs zit er ook een ondergrondse staanplaats + private berging vervat!

Verhuurd
70 m² 2 1 Ja
Verkocht - Woning - Sint-Joris

Sint-Joris

Sint-Jorisstraat 89

Het betreft een te renoveren hoeve met grote schuur. Rondom dit uniek onroerend goed is er 12.514m² weiland inbegrepen in de verkoopprijs. Dit onroerend goed wordt verkocht onder de erfpachtregeling! Langs deze hoeve bevindt zich een aftakking van het kanaal Gent-Brugge. Het is er uiterst rustig wonen met een zeer lange oprijlaan naar de woning toe! De woning bestaat uit een keuken, living, kelder, wasplaats, garage, slaapkamer beneden, boven zijn er nog 3 slaapkamers. Deze woning is te renoveren. De achterliggende schuur van de woni …

Verkocht
162 m² 4 1 Ja
Verkocht - Grond - Beernem

Beernem

Wellingstraat 1 - +

Het betreft een groot perceel weiland met een totale opp. van 6775m². Dit weiland is niet verpacht, meteen beschikbaar bij akte! Het weiland is ook vlot bereikbaar via de openbare wegenis (Wellingstraat)

Verkocht
Verkocht - Woning - Sint-Joris

Sint-Joris

Maria Aaltersteenweg 5

Het betreft een gezellige rijwoning, gerenoveerd en alles tot in de puntjes afgewerkt! Indeling gelijkvloers: Inkom, living/eetplaats, open keuken, gang naar badkamer met dubbele douche (stort- en regendouche), apart toilet, zonnig en ruim terras (zuid-west georiënteerd), voorzien van de nodige aanplantingen met bijhorend ruime berging. Indeling 1ste verdieping: nachthal in glasdallen, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten. Klein beschrijf mogelijk ! Deze woning is energiezuinig, zonnig en praktisch. Een echt PARELTJE!

Verkocht
137 m² 2 1
Verkocht - Bos - Oedelem

Oedelem

Tinhoutstraat 0

Het betreft een groot perceel weiland. Oppervlakte: 11.634 m²

Verkocht
Verhuurd - Duplex - Beernem

Beernem

Bloemendalestraat 34 / 101

Het betreft een duplex in een recent gerenoveerde woning 1° verdieping: Inkom, apart toilet, living/eetplaats met aansluitend groot terras, open keuken, ruime slaapkamer. 2° verdieping: Badkamer, 2 slaapkamers en valluik naar zolder. Energiezuinig app.( EPC 169 kWh/m²). Tuinberging zit ook in de huurprijs inbegrepen.

Verhuurd
3
Verkocht - Grond - Oedelem

Oedelem

Zeldonkstraat 0

Dit perceel bouwgrond is gelegen langs een rustige landelijke weg met een prachtig landelijk zicht. In een verkaveling van 4 loten. De totale oppervlakte bedraagt 1.078 m². Perceelbreedte: 17,40m Perceeldiepte: 62,99 m Prijs : €198,05/m²

Verkocht
1
2
3
4
5
9
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vanpoucke vastgoed