U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8730 Beernem

Omschrijving

Recente woning met 3 slaapkamer en tuin - volledig afgewerkt!

Deze gezellige woning bevindt zich in een rustige verkaveling in het centrum van Beernem.
Het werd opgericht in 2016 en is heel energiezuinig, E-peil van 33!

De woning is kwalitatief afgewerkt. In de woonkamer ligt er parket, de badkamer is volledig betegeld en de ruimtes in de woning zijn reeds geschilderd.

Indeling woning: inkom, apart toilet, woonkamer, ruime ingerichte keuken met bijhorende berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer (ligbad en douche) aanwezig. Daarnaast is er ook een zolderruimte bereikbaar via een valluik.

Deze woning voldoet aan het huidige wooncomfort en is ook voorzien van zonnepanelen ( jaarlijkse minimale opbrengst van 3.000 kwh).

Er is een regenwaterput (12.000 liter) aanwezig, aangesloten op de toiletten, wasplaats en buitenkranen.

Vooraan het perceel is er een oprit met carport voor minimaal 2 wagens. Naast de oprit is er nog een autostaanplaats beschikbaar.

De tuin is aangelegd en voorzien van een terras. Door de goede oriëntering van de tuin (zuidgericht), is er veel lichtinval in de leefruimtes.

Door de centrale ligging zijn alle voorzieningen op fiets- en wandelafstand bereikbaar. Ook voor het woon-werkverkeer is het ideaal gelegen, in de nabijheid van de E-40, Brugge, Maldegem, Aalter...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vanpoucke vastgoed