U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Het team

Zoek in ons aanbod

Vanpoucke Vastgoed
een doelgerichte en persoonlijke aanpak!

U denkt aan verkopen of verhuren van uw onroerend goed? Dan begeleid ik, Kristof Vanpoucke, u graag doorheen dit proces.
Dit heeft als voordeel dat u van waardebepaling tot akte wordt bijgestaan door éénzelfde persoon. Ik ben heel gedreven en
stel een persoonlijke aanpak, duidelijkheid en een goed gevoel centraal. Op deze manier streef ik naar 100% tevreden klantenrelatie.

Verkoop

Bij de eerste samenkomst leg ik u graag mijn manier van werken uit. Beslist u om de samenwerking aan te gaan, dan maak ik een volledig verkoopdossier op, voorzien van alle attesten en bijhorende documenten. Ik doe al het nodige, zodat uw onroerend goed zonder kopzorgen verkocht kan worden. Vanzelfsprekend zorg ik ook voor voldoende publiciteit. Ik werk met flexibele werkuren zodat ik kan voldoen aan de wensen van de verkoper en kandidaat-kopers.
GEEN VERKOOP = GEEN ERELOON

Verhuur

Naast het bepalen van de correcte maandelijkse huurprijs, begeleid ik de verhuurder doorheen de complexe huurwetgeving. Ook hier maak ik een verhuurdossier, met de verplichte attesten en bijhorende documenten op. Wanneer de geschikte huurders gevonden zijn, worden er duidelijke afspraken gemaakt tussen huurder en verhuurder. Deze worden opgenomen in een uitgebreide huurovereenkomst. Uiteraard behoort het maken van een plaatsbeschrijving, sleuteloverdracht, opname meterstanden, opvolging huurwaarborg en brandverzekering… ook tot mijn takenpakket.
JAARLIJKSE INDEXERING HUURPRIJS = KOSTENLOOS

Gratis waardebepaling

Een correcte prijs is een belangrijke factor bij de verkoop/verhuur van uw onroerend goed.
Ik streef steeds naar een realistische waardebepaling. Naast mijn eigen berekeningen, wordt het onroerend goed ook vergeleken met de vastgoedmarkt in de regio.


 

Terug naar boven
Sluit menu Vanpoucke vastgoed