U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Referenties

200 resultaten gevonden

1
13
14
15
16
17

Beernem

Parkstraat 102 / 101

Deze loft bevindt zich boven een optiekwinkel. De inkom is achteraan de winkel met een vaste trap naar de 1ste verdieping. Indeling van deze loft: Inkom, apart toilet, berging, leefruimte/living, open keuken, badkamer met jacuzzi en douchecel, 2 slaapkamers. Een vaste trap naar de bovenste ruimte/3 slaapkamer. De garage op het gelijkvloers is gemeenschappelijk en is te gebruiken als bergruimte. De achterliggende tuin is ter beschikking van de huurders. Een auto staanplaats is voorzien.

Verhuurd
3 1

Oedelem

N. Fonteynestraat 34 - A

Ruime energiezuinige woning, voorzien van zonnepanelen! Deze nieuwbouwwoning is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. De badkamer bevat zowel een doucheruimte als een ligbad! De tuin en terras worden rondom de woning volledig afgewerkt. De slaapkamers en leefruimtes zijn zeer ruim en reeds geschilderd! Prijs-kwaliteit zeer goed!

Verhuurd
194 m² 4 1 Ja

Oedelem

N. Fonteynestraat 34

Ruime energiezuinige woning, voorzien van zonnepanelen! Deze nieuwbouwwoning is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. De badkamer bevat zowel een doucheruimte als een ligbad! De tuin en terras worden rondom de woning volledig afgewerkt. De slaapkamers en leefruimtes zijn zeer ruim en reeds geschilderd! Prijs-kwaliteit zeer goed!

Verhuurd
194 m² 4 1 Ja

Beernem

Scherpestraat 25

Het betreft een woning met diepe tuin en zicht op de achterliggende velden, open zicht! Deze alleenstaande woning is te renoveren om te voldoen aan de huidige normen. Indeling: Inkom, apart toilet, voorplaats, living/eetplaats, koele berging, keukentje, veranda, garage met stookolieketel, trap naar 1° verdieping, 3 slaapkamers, badkamer. Een woning met heel veel potentieel!

Verkocht
137 m² 3 1 Ja

Beernem

Sint-Jorisstraat 83

Deze huurwoning werd recentelijk gerenoveerd. Indeling woning: Inkom, slaapkamer/bureel, living, aparte ruime keuken, kelder, toilet, trap naar 1° verdieping, 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douchecabine.

Verhuurd
4 1

Sint-Joris

Galgeveld 52 - +

Dit perceel bouwgrond is gelegen in een verkaveling van 2 loten. Het betreft een perceel voor het oprichten van een halfopen woning. Totale oppervlakte: 451m² Zongerichte tuin 2 volwaardige bouwlagen mogelijk! Geen bouwverplichting!

Verkocht
280 m²

Sint-Joris

Vaart Zuid 45 - +

Het betreft een perceel bouwgrond in een goedgekeurde kavel te Beernem. Dit voor het oprichten van een halfopen woning. De zonoriëntatie van dit perceel grond is goed (Zuid-Oost gericht). Het is gelegen langs een rustige weg, met een open zicht naar het kanaal. Totale oppervlakte: 335m².

Verkocht
115 m²

Oedelem

Bruggestraat 214

Het betreft een alleenstaande woning met 2 slaapkamers. Gelegen langs de Bruggestraat, nabij Assebroek en Oedelem. Indeling woning: Inkom, living/eetplaats, trappenzaal, kelder, keuken, berging, badkamer 1° verdieping: 2 slaapkamer 2° verdieping: zolder Woning met achterliggende garage en stallingen! Zeker een bezoekje waard!

Verkocht
150 m² 2 1 Ja

Bredene

Guido Gezellestraat 46

Deze rijwoning werd in 2012 volledig gerenoveerd. Dus het betreft een energiezuinige woning, ondanks het grote bouwvolume. Indeling gelijkvloers: Inkom, apart toilet, eetplaats met volledig ingerichte open keuken, afgewerkt buitenterras, bureel/slaapkamer Indeling 1° verdieping: Living met aansluitend terras, toilet, berging, ruime slaapkamer Indeling 2° verdieping: twee slaapkamers, apart toilet, badkamer met inloopdouche De zolderruimte is volledig afgewerkt, te bereiken via een vaste trap. Deze woning is reeds verhuurd, wat maakt …

Verkocht
210 m² 4 1

Jabbeke

Stationsstraat 33

Deze woning bevindt zich nabij de E40, maar is toch rustig gelegen. Dit mede door het grote oppervlakte van het perceel. De woning staat op een perceel van 1208m². Zongericht! Deze woonst is te renoveren.

Verkocht
3 1 Ja

Moerkerke

Belle Maertensstraat 42

Deze halfopen woning is gelegen in een nieuwe verkaveling in het centrum van Moerkerke. De tuin is zuidwest gericht en behoort tot de grotere percelen van de verkaveling. De indeling van de woning: Inkom, apart toilet, trap naar 1ste verdieping, living/eetplaats, ingerichte keuken, wasplaats/berging, garage. 1°verdieping: 3 slaapkamers, een bureau, apart toilet, berging, badkamer met ligbad en inloopdouche.

Verhuurd
190 m² 3 Ja

Dudzele

Dudzeelse Steenweg 654

Deze alleenstaande villa is gelegen op een mooi perceel met open zicht! Gelijkvloers: Inkom, toilet, living/eetplaats met open haard, ingerichte keuken, ruime kamer, 2 garages 1° verdieping: 3 slaapkamers en ingerichte badkamer. De woning is afgesloten met een automatische poort, die op afstand te regelen is.

Verhuurd
3 Ja
1
13
14
15
16
17
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vanpoucke vastgoed