U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Referenties

200 resultaten gevonden

1
2
3
4
5
17

Moerkerke

Vissersstraat 60 / 1

Indeling; Gemeenschappelijke inkom, trap naar 1° verdieping, private inkom, aparte ruime keuken, aparte badkamer met ligbad en toilet, living en eetplaats, aparte ruime slaapkamer, trap naar 2° verdieping, berging met aardgasketel, ruime zolderkamer. Het betreft een praktisch appartement in het centrum van Moerkerke.

Verhuurd
93 m² 2 1 Ja

Moerkerke

Vissersstraat 60 / 1

Deze woning bestaat uit twee woongelegenheden, waarvan het gelijkvloersgedeelte te huur is. Indeling; Gemeenschappelijke inkom, living/eetplaats, aansluitend aan de living bevindt zich de enige slaapkamer, aansluitend aan de living bevindt zich ook de bijkeuken/polyvalente ruimte en de aparte keuken, badkamer met ligbad en enkelvoudige wastafel, apart toilet. Er is ook een ruime droge kelder aanwezig en een garage . Achteraan de woning is er een grote tuin beschikbaar. Deze is volledig privaat, dus niet gemeenschappelijk. De tuin is te …

Verhuurd
105 m² 1 1 Ja

Knesselare

Kloosterstraat 62 / B

Het appartement bevat 2 slaapkamers. Aansluitend aan het appartement is er een tuin aanwezig met bijhorend tuinhuis. Een aparte garagebox zit in deze huurprijs vervat.

Verhuurd
124 m² 2 1 Ja

Oedelem

N. Fonteynestraat 1 - G

Dit appartement is gelegen op de 1°verdieping. Indeling: inkom, grote slaapkamer, kleinere slaapkamer, badkamer met inloopdouche, ruime leefruimte met ingerichte open keuken, aansluitende berging. In de huurprijs zit er ook een ondergrondse staanplaats + private berging vervat! (20€/maand syndickosten)

Verhuurd
63 m² 2 Ja

Oedelem

N. Fonteynestraat 1 - L

Alles in het appartement in op het gelijkvloers. Het betreft een compact maar praktisch appartement. Totale oppervlakte: 70m² Indeling: inkom, grote slaapkamer, kleinere slaapkamer, badkamer met inloopdouche, ruime leefruimte met ingerichte open keuken, aansluitend aan living/eetplaats is er een terras voorzien. In de huurprijs zit er ook een ondergrondse staanplaats + private berging vervat!

Verhuurd
70 m² 2 1 Ja

Brugge

Sint-Kristoffelstraat 85

Deze rijwoning bevindt zich in het centrum van Assebroek. Er is een ruime woonkamer, keuken, wasplaats en badkamer aanwezig op het gelijkvloers gedeelte. Op de 1° verdieping zijn er 2 slaapkamers met ook nog een vaste trap naar de zolderverdieping. Achteraan de woning is er een stadstuintje ter beschikking.

Verhuurd

Oedelem

N. Fonteynestraat 1 - L

Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. Het betreft een compact maar praktisch appartement. Totale oppervlakte: 70m² Indeling: inkom, apart toilet, ruime leefruimte met ingerichte open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douchecabine. In de huurprijs zit er ook een ondergrondse staanplaats + private grote berging inbegrepen!

Verhuurd
70 m² 2 1 Ja

Assebroek

Astridlaan 406 / 2

Dit appartement is rustig gelegen nabij alle voorzieningen, winkels, bakker, openbaar vervoer, scholen,... Indeling appartement: Inkom, living/eetplaats, aparte keuken, apart toilet, aparte badkamer, 2 slaapkamers, zonnig terras achteraan het app. Het appartement werd recentelijk geschilderd en behangen! In de huurprijs zit de huur van de garage inbegrepen. Gemeenschappelijke kosten: 100,00 euro.

Verhuurd
120 m² 2 1 Ja

Oedelem

Tinhoutstraat 158 - a

Deze gezellige woning bevat een een zongerichte diepe tuin. De indeling van de woning is als volgt: Inkom, apart toilet, garage met gang naar tuin, living/eetplaats, open keuken (volledig ingericht), schuifraam naar aangelegd terras en diepe tuin. Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad voorzien van een douchescherm. Prijs - kwaliteit is zeer goed!

Verhuurd

Adegem

Adegem Dorp 81 - 1 / 1

Dit appartement werd opgericht in 2011 en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Voor dit appartement is er een aparte ingang ... geen gemeenschappelijke delen! Indeling appartement: 1° verdieping: Inkom, apart toilet, ruime leefruimte met open keuken, aanpalend terras. Aparte gang met voorziening wasmachine en droogkast. 2° verdieping: 2 slaapkamers, badkamer met douchekamer. Het betreft een energiezuinig appartement met veel lichtinval.

Verhuurd
2 1

Adegem

Adegem Dorp 81 - 1 / 1

Dit appartement werd opgericht in 2011 en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Voor dit appartement is er een aparte ingang ... geen gemeenschappelijke delen! Indeling appartement: 1° verdieping: Inkom, apart toilet, ruime leefruimte met open keuken, aanpalend terras. Aparte gang met voorziening wasmachine en droogkast. 2° verdieping: 2 slaapkamers, badkamer met douchekamer. Het betreft een energiezuinig appartement met veel lichtinval. Door de centrale ligging van het pand zijn winkels, school, bushalte, .. op wandelafstand be …

Verhuurd
2 1

Assebroek

Maaike Kerrebroeckstraat 4 / 001

Het appartement maakt deel uit van een hele nieuwe site te Assebroek, dit net naast het Bloso-sportcentrum 'Julien Saelens'. Deze woonst is gelegen nabij de ring van Brugge maar het is er zeer rustig wonen! Het appartementsgebouw is recent opgericht en voldoet aan de energienormen, E-peil van 55. Indeling appartement: Inkom, ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche, living, open ingerichte keuken, berging. Zeer geschikt voor starters, alleenstaanden, ouderen die geen trappen meer wensen te nemen, ..... Gemeenschappelijke koste …

Verhuurd
1 1
1
2
3
4
5
17
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vanpoucke vastgoed